Spring til indhold

forældrene siger

Mathilde Hansen

“… Chanette er den dagplejer man drømmer om som forældre. Rendyrket nærvær, omsorg og kvalitetstid. Aktivitet og udvikling er nøgleord hos Chanette, hun sørger altid for udviklende aktiviteter, både inde som ude. Ofte tager de på tur til Nørrestrand, Lunden eller på besøg hos anden dagplejer, børnene bliver på den måde udfordret motorisk og socialt. Chanette er fantastisk til at skabe rum til leg og udfoldelse. Chanette er stabil, flexibel og altid imødekommende. Hele familien er engageret i børnene, det føles altid varmt og trygt at komme i deres hjem, for det er et hjem med masser af kærlighed ♥️ … “


Kristina Mikolajevic

“… Da vi skulle vælge pasning til vores første barn, hørte vi mange delte meninger om, hvilket pasningstilbud der var bedst at vælge til sit barn, vuggestue eller dagpleje. Da vores søn Maks var 8 måneder, kunne vi ikke få en plads til ham i vuggestue, så vi ledte derfor efter en anden pasnings mulighed til ham, og fandt Chanette – Knold og Tot. Det er vi SÅ glade for vi gjorde, og i dag er vi SÅ glade for vi ikke valgte vuggestue.

Vi er så taknemlige for alt det Chanette har gjort for os og vores søn Maks. Hun har givet vores søn så meget tryghed og kærlighed. Maks har altid følt sig tryg, elsket og velkommen, der har ikke været en eneste dag, hvor Maks ikke har villet afsted til Chanette og til alle sine venner i Knold og Tot.
Knold og Tot er et fantastisk og trygt sted, hvor børnene laver en masse spændende aktiviteter. Der er ikke 2 dage som er ens hos Chanette. Chanette har altid tid og overskud til børnene, hun er fyldt med gode ideer, og hun laver forskellige aktiviteter som f.eks. at tegne, danse, kreativitet, fri leg, tage på tur, tage til vandet og fange krabber og bage boller og småkager. Ja jeg tror endda hun har lært Maks, at bage bedre småkager end mig 😉 Hun lære også børnene at vente på tur og indgå i sociale fællesskaber og relationer.


Vi synes det er dejligt Chanette har en lukket facebook gruppe for forældrene i Knold og Tot. Her ligger hun billeder op hverdag, og fortæller lidt om de spændende ting hende og børnene har lavet i løbet af dagen. Hun er altid god til at fange de bedste og sjoveste øjeblikke af børnene. Det er dejligt vi som forældre kan følge med i børnenes hverdag. Om lidt skal lillebror starte i Knold og Tot og vi glæder os rigtig meget, og til at skal følge med i hans hverdag.
Vi kan ikke sætte ord på, hvor glade og taknemlige vi er for Chanette – hun får derfor vores varmeste anbefalinger …”


Louise Ravn Nielsen

“… Vi har haft vores datter i Knold og Tot privatpasningsordning, hvor vi hver dag har kunne aflevere og hente en glad pige. Chanette er en meget kærlig, omsorgsfuld og rummelig dagplejemor.
Hos Chanette har børn lov til at være børn og bliver mødt med åbenhed og nysgerrighed. Hun er god til at lytte og tale med børnene omkring de ting de oplever i løbet af dagen.

Chanette laver rigtig mange ting med børnene – hun tager dem blandt andet med på ture ud i naturen, inddrager dem i madlavning og er god til at lave en masse kreativt. Alt sker dog på en måde hvor både de store og små børn alle kan være med.

Chanette har været med til at give vores datter den bedste start på livet. Vi har været utrolig glade for at have Chanette som dagplejemor og vil til enhver tid anbefale hende til andre forælde …”


Sarah Steenfeldt

“… To skønne år hos Chanette er gået – og vores dreng Elliot kunne ikke have været et bedre sted. I Knold og Tot er der tid, ro, nærvær, tryghed, omsorg og masser af dejlige oplevelser. Vores søn har elsket sin tid der – og har ofte i ferier spurgt om, hvornår han igen skulle i dagpleje og lege med sine venner. I Knold og Tot bliver børnene mødt i øjenhøjde, og der er god tid og plads til udvikling for hvert enkelt barn. Vi er uendeligt taknemmelige for, at Elliot har været hos Chanette og han er blevet klædt rigtig godt på til at komme i børnehave. Chanette er skøn at samarbejde med og det er altid dejligt og trygt at aflevere sit barn i Knold og Tot. Vi giver Chanette de største og varmeste anbefalinger – hun har givet både os og Elliot den bedste oplevelse. …”